Παρασκευή, Δεκεμβρίου 07, 2007

Be there!!!!!!


Σήμερα ξύπνησα νωρίς, ενθουσιασμένη.... Έχω να τελειώσω ένα κομμάτι για το Nitro , να το στείλω και μετά... Μετά, το τριήμερο ανήκει στα παιδιά των Δρόμων Ζωής... Σήμερα θα στήσουμε το bazaar και θα τιμολογήσουμε τα πράγματα που μαζεύονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας - είναι απολύτως συγκινητικό το πως άνθρωποι από παντού έσπευσαν να βοηθήσουν όπως μπορούσαν- και από αύριο το πρωί, ανοίγουμε και σας περιμένουμε... Δεν χρειάζεται να σας το ξαναπώ, θέλουμε πολύ να σας δούμε, άλλωστε αύριο, μετά τις 8 το βράδυ, θα ξεκινήσει και το πάρτυ μας με μουσικές, χορούς και άφθονο κέφι. Εγώ θα είμαι στο bazaar αύριο από τις 4 το απόγευμα μέχρι ότι ώρα τελειώσουμε και την Κυριακή από τις 4 μέχρι τις 8... Θέλω πολύ ν μαζευτούμε, να γνωριστούμε - όσοι δεν έχουμε γνωριστεί ήδη- να περάσουμε καλά και ταυτόχρονα να βάλουμε ένα λιθαράκι σε αυτό το απίστευτο έργο των ανθρώπων των Δρόμων.
Είναι και η περίοδος κατάλληλη, θα βρείτε ωραίες ιδέες για δώρα χριστουγεννιάτικα και καταπληκτικές λιχουδιές, είναι και το ηθικό ανεβασμένο και θα ανέβει κι άλλο.... Τι άλλο θέλουμε...
Σας αφήνω λοιπόν, πάω να φτιάξω και λίγο μαλλί μην με δείτε αχτένιση αύριο και όπως είπαμε... Σας περιμένουμε.... Be there!!!!!!
Φιλιά πολλά και καλό σαββατοκύριακο σε όλους......